Online begeleiding

1-op-1 begeleiding vanuit huis!

Ervaar het gemak van ondersteuning van StudieBlik vanuit je eigen stoel. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het leren, het plannen, of heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Met ‘online begeleiding’ plan je snel een afspraak met een van onze begeleiders en heb je binnen no-time een uur begeleiding! In een uurtje word je weer op weg geholpen en kun je er weer tegenaan. Online begeleiding is er voor iedereen en werkt op elk apparaat (laptop, tablet, smartphone of computer met microfoon).

Voor iedereen

Zit je op de basisschool of op voortgezet onderwijs, maar ben je niet bekend met StudieBlik? Geen probleem! Ook als je geen vaste leerling bij StudieBlik bent kun je gebruik maken van Online begeleiding. 

Op elk apparaat

Online Ondersteuning werkt op elk apparaat, bijvoorbeeld een laptop, tablet, smartphone of een vaste computer met (losse) microfoon. Na het aanvragen krijg je via de mail een link die te openen is in je internet browser (Chrome, Edge, Firefox etc.).

Hoe werkt het?

Ervaar hoe simpel het is om geholpen te worden door StudieBlik

Elke schooldag is StudieBlik geopend vanaf 13:30 tot 18:00 uur. Dit geldt ook voor online begeleiding. Via de onderstaande kalender zie je precies op welke dagen en tijdstippen er ruimte is om een begeleidingssessie te boeken. Na het maken van je keuze word je doorgestuurd naar een pagina waar jij je naam, e-mailadres, telefoonnummer en je ondersteuningsvraag (bijvoorbeeld “hulp bij plannen”, “hulp bij vak ABC”) kunt invullen. Alles ingevuld? Dan kun je gemakkelijk via iDeal afrekenen. De boeking komt bij StudieBlik binnen en wij sturen je de bevestigde afspraak met een link naar de begeleidingssessie door. Op het afgesproken tijdstip zorg je dat je klaar zit met je schoolwerk en klik je op een apparaat (laptop, tablet, smartphone of vaste computer met een microfoon) op de link om de sessie te starten. De rest gaat vanzelf!  

De stappen:

Direct online begeleiding boeken

maart 2021
madiwodovr
12345
89101112
1516171819
2223242526
29303112

StudieBlik - bijles en huiswerkbegeleiding in Beijum. Nu ook Online Ondersteuning!

Contact

Locatie:
Emingaheerd 8
9736GA Groningen

Bij het Gezondheidscentrum in Beijum.

Onze gegevens

KvK-nummer: 63881527
NVO lidmaatschapsnummer: 19024
SKJ geregistreerd
Openingstijden: Elke schooldag tussen 13:30 en 18:00 uur.